Кейт Міддлтон, принцеса Уельська, повідомила про завершення хіміотерапії після діагностики раку

Принцеса Уельська вперше оголосила громадськості, що у неї діагностували невідому форму раку в березні, повідомляє Еuronews.

Кетрін, принцеса Уельська, оголосила в понеділок, що вона закінчила курс хіміотерапії та зробить обмежену кількість публічних появ у найближчі місяці.

42-річна дружина принца Вільяма, спадкоємця британського престолу, опублікувала відео, на якому вона з’явилася разом зі своїм чоловіком і дітьми, описуючи, якими складними були останні дев’ять місяців для її сім’ї, і висловила “полегшення” завершивши курс лікування.

«Подорож раку є складною, страшною та непередбачуваною для всіх, особливо для найближчих людей. Це також ставить вас віч-на-віч із вашою власною вразливістю у спосіб, про який ви ніколи раніше не думали, і разом з цим з’являється новий погляд на все”, — сказала принцеса Уельська.

Кейт Міддлтон зазначила, що, хоча вона завершила хіміотерапію, шлях до повного одужання буде довгим, і вона «сприйматиме кожен день так, як він прийде».

“Ми з Вільямом дуже вдячні за підтримку, яку ми отримали, і отримали велику силу від усіх тих, хто допомагає нам зараз”, — сказала вона.

Хоча під час лікування принцеса Уельська відійшла від більшості громадських обов’язків, цього року Кейт з’явилася на публіці двічі. Спочатку під час параду на честь дня народження короля в червні, відомого як Trooping the Colour, і зовсім нещодавно під час чоловічого фіналу Вімблдону в липні, де вона отримала овації.

Королева Камілла та принцеса Анна, сестра короля, взяли на себе додаткові обов’язки, щоб охопити величезний список громадських заходів, які складають щоденну рутину дому Віндзорів.

«Для всіх тих, хто продовжує свою власну подорож проти раку — я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука об руку», — сказала принцеса Уельська в понеділок.

«З темряви може вийти світло, тож нехай це світло світить яскраво».

Редакція MedReporter

Зображення з відео, оприлюдненого Кейт Міддлтон