Як медики «Ульфа» рятують бійців на Покровському напрямку: репортаж «Слідство.Інфо» 

Медслужба «Ульф» батальйону «Вовки Да Вінчі» рятує поранених на найважчому напрямку для української армії — Покровському. Журналістка «Слідства.Інфо» Анна Калюжна провела кілька діб з військовими лікарями підрозділу, аби показати, в яких умовах вони працюють, і як витягують бійців з «того» світу.

В описі до відео на YouTube йдеться:

«Коли я чую, що у мене на ліжку в шоковій лежить 21-річна дитина, а я позавчора, коли їздила міняти машини евака в Дніпро, с*ка, ми каву не могли зайти випити, бо все зайнято лобами. Йоб*н*ми офісниками дніпровськими, які єб*ли воювати! А вона лежить з пробитою головою і каже: “коси мені не ріжте”, і коханому передає, що любить його. Ну це сюр, два паралельних світи, які не перетинаються взагалі!», — каже керівниця медичної служби «Ульф» батальйону «Вовки Да Вінчі» Аліна Михайлова. Вона говорить про несправедливість після того, як на стаб привезли поранену Олю, якій 21.

Оля — бойова медикиня 59 бригади. Зазвичай це вона привозить своїх поранених бійців на стаб до «Ульфів». Цього разу привезли її.

Відео «Слідства.Інфо» за посиланням https://youtu.be/H9Cwqrx56LM

Дивіться самі і поширюйте відео, щоб його побачило якомога більше людей.

Редакція MedReporter

Зображення: знімок екрана під час тансляції фільму